WE Club

Мечтаете ли да опознаете нова култура и да придобиете нови знания и умения? Остава ли тези мечта неосъществена поради натоварено ежедневие, работа или просто защото не сте намерили подходяща възможност? Ние сме клубът, който ще Ви помогне да осъществите тази мечта. Последвайте ни и ни кажете какво искате да научите, а ние ще направим всичко по силите си да Ви помогнем да намерите подходящите учители и нови приятели със сходни интереси , за да може да се самоусъвършенствате и да направите живота си по-красив и богат.
WE Club
Имате ли знания и качества, с които се гордеете и искате да споделите с други хора? Последвайте ни и се превърнете в част от нашия ентусиазиран екип и предайте знанията и уменията си на повече хора, които имат интерес или нужда. Позволете ни да направим живота Ви по- пъстър и богат. Ние обръщаме особено внимание на малките учебни групи.
В WE Club целим да Ви запознаем с пъстротата на китайските език и култура, но и да Ви предоставим възможност да придобиете и други интересни и полезни умения, които ще разширят цялостния Ви мироглед.

Партньорите ни

Китайски културен център в София: Нашият клуб получи огромната подкрепа на Китайския културен център в София, който ни предостави чисто новите си просторни класни стаи, зали за събития и репетиции, и обширната си учебна база с над 10 000 екземпляра на китайски език. (http://bg.cccsofia.org/) Световната здравна асоциация: ”За да запазим здравето си и да увеличим дълголетието си, първо трябва да се погрижим нашето съзнание. То трябва да е в състояние на баланс, хармония, спокойствие и щастие. Тъй като ежедневието ни е изпълнено с напрежение, породено от какви ли не причини, душевният ни мир се нарушава. По настоящем хората намират различни начини запазят менталното си здраве, затова подкрепяме и насърчаваме идеята на Weclub. Учейки това, което ни харесва, ние обогатяваме живота си, поддържаме хармонично съзнание, разширяваме кръгозора си и придобиваме един нов, по- интересен живот. Ако един човек няма здраво съзнание, то това може да се отрази на цялото семейство. Ако един човек е със здраво, щастливо и спокойно съзнание, то тогава той предава всичко това на семейството, приятелите и колегите си. Взаимното влияние кара хората да възприемат живота по различен начин. Ние подкрепяме Weclub в начинанието им за предоставяне на знания по разнообразни теми, сред които и опазване на менталното ни здраве".